CCOO: ASSEMBLEA DE VETLLADORS/ES, Dijous 12 de setembre 18h. Diem NO a les retallades, no ens resignem!!!!



Benvolgudes companyes i benvolguts companys. 

A una setmana d’inici de curs i els pitjors auguris es tornen a complir pels professionals que donem suport dins de l'aula a alumnes amb necessitats educatives especials: el Departament d'Ensenyament  i la seva consellera, Irene Rigau, redueix per quart curs consecutiu el pressupost destinat a la nostra contractació: això vol dir menys sou i, fins i tot, en alguns casos, pèrdua de llocs de feina. 

Des del Departament, neguen la retallada i al·leguen una reducció de les necessitats, assegurant que si es produeix un augment d'aquestes, s'augmentarà la partida pressupostària.

Tots i totes nosaltres sabem que, curs rere curs, es produeix un augment de l'alumnat amb necessitats de suport i que, curs rere curs, amb menys hores, donem suport a molts més alumnes. Així, no s'està garantint els drets dels alumnes amb NEE ni les condicions laborals de les persones que treballem amb ells  i, això ho hem de cridar ben fort.

Al juliol, CCOO va denunciar davant dels mitjans de comunicació la nova retallada i va presentar una queixa davant del Síndic de Greuges per considerar que aquesta nova retallada empitjorarà l’atenció educativa a l’alumnat amb discapacitat. Però la lluita ha de continuar, no ens podem resignar i, deixar que acabin suprimint el servei de suport a les NEE o precaritzin encara més les nostres condicions laborals ja prou precàries. 
  
Per això, us volem convocar  el proper dijous 12 de setembre a les 18h a l'ASSEMBLEA que convoca CCOO a la seva seu de Via Laietana per tal de poder debatre i consensuar propostes d'accions i mobilitzacions davant d'aquesta nova retallada. 
Ens hem d'organitzar per defensar i lluitar per una situació laboral digna i, només entre tots i totes ho aconseguirem!!!

 Us hi esperem!!!