8 de març Dia Internacional de les Dones


“Prou precarietat! Treball, vida i drets!” 
és el crit reivindicatiu d’aquest 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. 

CCOO de Catalunya fa una crida a participar en una jornada de reflexió i acció per construir el camí cap a una societat més equitativa, més justa i democràtica.
CCOO Catalunya dóna suport a la manifestació unitària del diumenge 8 de març a les 12h, a la plaça de la Universitat de Barcelona. 
..............................................................
Dilluns 9 de març

A més, celebrarà la Jornada d'acció central el dilluns 9 de març, a les 9.30 h, a la seu de CCOO a Via Laietana, 16, de Barcelona:

De 9.30 h a 11.30 h, espai per a la reflexió: taula rodona moderada i conduïda per Josep Maria Romero, secretari d’Organització de CCOO de Catalunya, amb 

-Amparo Loren, secretària general de la Secció Sindical de l’Hospital Arnau de Vilanova i secretària d’Acció Sindical de la Federació de Sanitat a Lleida: “Experiències i mobilitzacions a la sanitat pública”.

-Raquel Serrano, professora de dret a la Universitat de Barcelona: “Bretxa salarial: el seu origen i com fer-hi front”. 

-Alba Garcia, secretària de la Dona i de Cohesió Social de CCOO de Catalunya: “Claus del present per construir el futur”. 

D’11.45 h a 12.45 h, acció reivindicativa (concentració a la porta de la seu de Via Laietana).


Dimecres 11 de març

18.30 h Gènere, dones i sindicalistes. Museu d’Història de Catalunya

La historiadora Nadia Varo presentarà el llibre "Las militantes ante el espejo. Clase y género en las CCOO del área de Barcelona (1964-1978)", dins del marc dels actes commemoratius del 50è aniversari de CCOO, a l’espai Speakers’ Corner de l’exposició “CCOO: 50 anys d’història de Catalunya (1964-2014)” al Museu d’Història de Catalunya. (Lloc: pl. de Pau Vila, 3, de Barcelona). 

Feu clic per veure: 
- El manifest de CCOO del Dia Internacional de les Dones
- El cartell de CCOO del Dia Internacional de les Dones