RETARD EN L’APLICACIÓ DE L’AMPLIACIÓ DE LA BORSA D’HORES DE VETLLADORA

Com us varem informar a finals del mes d’octubre, l’acció de denúncia portada  a terme per CCOO va permetre que el Departament d’Ensenyament fes marxa enrere a la retallada del 10,5% que s’havia aplicat al pressupost destinat a la nostra contractació, la del personal vetllador, pel curs 2013-2014. Així doncs, Ensenyament es va comprometre, davant de CCOO, a ampliar la borsa d’hores de vetlladora fins a equiparar-la a la del curs passat i es va comprometre a fer-ho no més tard del 30 de novembre. 

Avui el Departament d’Ensenyament ens ha confirmat el que a hores d’ara és una evidència pels treballadors i treballadores que vam patir reducció de jornada a inici del curs:  que S’HAN RETARDAT EN L’APLICACIÓ DE L’AMPLIACIÓ DE LA BORSA D’HORES DE VETLLADORA. En aquest sentit, ens han informat que el procés d’adjudicació d’hores es durà a terme però que aquest pot allargar-se fins a la primera meitat del mes de gener, ja que fins ahir, 2 de desembre, no van poder confirmar als responsables dels diferents serveis territorials el total d’hores de vetlladora que s’han ampliat per territori. Així que, serà durant aquest mes de desembre i primera meitat del mes de gener quan des dels diferents territoris aniran confirmant, després de fer una valoració i prendre una decisió, a quins centres s’adjudiquen les hores.  

A hores d'ara, continuem sense conèixer a quins centres es destinaran les hores, es per això que demanem a tots els treballadors i treballadores que van omplir l’aplicatiu informàtic confirmant-nos una reducció de jornada sense disminuir les necessitat o fins i tot ampliant-se aquestes, que ens comuniqueu si us amplien o no les hores reduïdes per poder portar un control i reclamar si és necessari.  Ho podeu fer enviant un correu electrònic a [email protected]