ELECCIONS SINDICALS SERVEIS D'ESPLAI GIRONA

Els propers dies 18 i 19 de juny, les companyes vetlladores de Serveis d'Esplai a Girona escolliran el comitè d'empresa que els representarà durant els pròxims quatre anys. 

Fent clic aquí trobareu la candidatura que presenta CCOO, formada per 48 companyes, totes elles vetlladores. 

Des d'aquí volem animar als treballadors i treballadores de SSE Girona, a que voteu massivament i atorgueu la vostra confiança a les candidates de CCOO, companyes que treballaran per defensar els vostres drets i aspiracions en el futur immediat. No deixeu perdre aquesta oportunitat que teniu d'organitzar-vos per defensar i lluitar per una situació laboral digna.

Perquè tots i totes pugueu votar, durant aquests dos dies urnes itinerants recorreran els vostres centres de treball. Esperem arribar al màxim de centres possibles. El dia 18 de juny, les urnes itinerants passaran pels centres de treball del Pla de l'Estany-Garrotxa, Ripollès-Cerdanya i la Selva; i el dia 19 de juny ho faran pels centres de treball del Gironés, l'Alt Empordà i el Baix Empordà. 
Recordeu que, per poder exercir aquest dret, haureu de portar el DNI, passaport o carnet de conduir. 
 
Voteu i demaneu el vot per a CCOO, l'únic sindicat que s'ha compromès i implicat en l'organització del nostre col·lectiu.

Recordeu, la vostra força és decisiva!!